Στο πουθενά

Ειναι η τρίτη και παμε για την τέταρτη βδομαδα που ειμαι κατω στο κρεβατι με το προβλημα της μέσης μου. Acute lumber stenosis ειπαν οι γιατροί, εμένα δεν με νοιάζει τι είπανε, με νοιάζει οτι ισα-ισα σήμερα αισθάνθηκα λίγο καλυτερα, σηκωθηκα απο το κρεβατι χωρις να εχω κανενα πόνο. 
Ελπίζω απο την άλλη βδομάδα θα αρχίσω να ξαναβρίσκω τον κανονικό μου ρυθμό, να ξαναρχισω να ψαχνω για δουλειά. Τελικά, κανονική δουλειά ειναι το να ψαχνεις για δουλειά. Ψαχνω στο ιντερνετ, οταν δω καποια ενδιαφέρουσα αγγελία στέλνω το κατάλληλο βιογραφικό και την περναω στο excelακι για να ξερω αν τυχόν ξαναπαρουσιαστεί. Και αυτη η δουλειά μπορεί να πάρει πολυ ωρα. Παράλληλα, πρέπει να διαβάσω για την Oracle πιστοποίηση, που δεν το πολυ βλέπω, για διάφορους λόγους που δεν εξαρτωνται απο μένα, κι’ας λέει η μάνα μου οτι “δεν υπαρχει δεν μπορω, υπάρχει δεν μ’αρεσει”.
Το σύμπαν, το πουθενά
Τέλος. πρέπει να κοιτάξω αυτο το “online” job. Πρέπει να αρχίσω να σκεφτομαι σοβαρά το Plan B. Φαίνεται οτι η ηλικία δεν βοηθάει. Και οπωσδηποτε τα 5 χρόνια στην Zurich Life ηταν 5 χαμένα χρόνια. Οταν μιλάω για την προυπηρεσία μου, προσπαθω να μιλάω όσο λιγότερο γίνεται για την Zurich Life. Κατσε να δούμε το Plan B, μεταξυ σοβαρου και αστείου, αυτο το “Dating a Greek.com” μπορει να δουλεψει, ή τελος παντων να βαλει καποιο επιπλεον εισοδημα/χαρτζιλίκι. 
Τέλος πάντων, τα γραφω όλα αυτά για να τα πιστεψω κι’εγω….  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *